Wat zijn accu-ondersteunde fietsen?

Hoe we reizen en overal heenkomen, verandert voortdurend en bovendien hebben we normaal gesproken een glimp opgevangen van methoden waarmee we geld kunnen besparen. Gezien het feit dat de prijs van gas voortdurend stijgt en het openbaar vervoer helaas onbetrouwbaar kan zijn, hebben we altijd behoefte gehad aan een alternatief transportmiddel, gelukkig voor mij geloof ik dat ik het antwoord heb geïdentificeerd; fietsaccu met accu-energie.

Het gebruik van deze cycli is bijna onbeperkt; ze kunnen geweldig zijn om van en naar het werk of naar de regionale retailers te reizen en zijn perfect voor een levendig dagje uit voor familieleden. Ook wanneer u momenteel veel op de fiets op vakantie bent, kunt u overwegen om uw typische fiets te vervangen door een van deze ondersteunde batterijen. Laten we dus eens nader bekijken wat ze zijn en wat ze u moeten bieden …

In wezen zoeken en werken deze producten zelfs nu vanaf dezelfde methode voor een normale cyclus, net afgezien van de aangesloten motor / batterij die wordt gebruikt om de auto en de geleiding met pedaal in zekere mate van stroom te voorzien; dit is er echt in voorzien dat je de mogelijkheid activeert door middel van de schakelaar op het stuur. Wat dit zeker wordt geïdentificeerd, is het vermogen op verzoek van klanten en werkt gedeeltelijk als reactie op uw trappen, het geeft u een directe stuwkracht zodra u de verandering start en het trappen stopt; je regelt dit doel dan in principe op dezelfde manier als je de fiets zelf zou bedienen; als gevolg van de remmen en versnellingen.

Voor een gebruiker van de fiets met batterijvoeding zou u van verschillende eigenschappen genieten, denk bijvoorbeeld aan wanneer u een heuvel op fietst, zelfs binnen de goedkoopste versnellingen zal dit doorgaans als een gevecht worden beschouwd en uw eigen benen belasten, in sommige omstandigheden die u misschien echt nodig heeft om van de fiets af te stappen en deze omhoog te duwen. Dit kan niet alleen lastig zijn, maar bovendien interfereren als u haast heeft. Met dit nieuwe product van de fiets hoeft u zich praktisch nergens zorgen over te maken; nadat je met individuen hebt gestreden, zet je steile hellingen alleen je motor / batterij aan en krijg je de juiste hoeveelheid hulp om ze te overwinnen. Door dit uit te voeren, hoeft u alleen maar nominale energie in het trappen te steken, waardoor zelfs de steilste heuvels echt aanvoelen alsof u op een gemiddelde weg fietst.

De batterijen die in die cycli zouden kunnen worden geplaatst, zijn oplaadbaar en zijn daarom meestal verzegeld loodzuur; die mogelijkheden bieden aan de elektrische duwmotoren. De oplaadmomenten van de batterij zullen verschillen met betrekking tot de uitvoer van de oplader en de capaciteit van de batterij, maar voor een algemene regel kunnen ze iets minder dan 8 uur duren. Dat gezegd hebbende, als je aan het fietsen bent, houd er dan rekening mee dat als de lading zou gaan, je nog steeds kunt struikelen omdat de fiets alleen zou werken als een standaardfiets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *